News...

Wij houden u graag op de hoogte.

 

 

 

Honda CB1000R Neo sports café

Hot news vanaf Eicma! Een nieuw concept - dat de Japanse knowhow vertegenwoordigt én de stijl van café racers ademt -  de nieuwe CB1000R Neo Sports Café.

Bekijk HIER het filmpje.

 

 

Honda XADV 2018

Ook de X-ADV is aangepast, welke aanpassingen onder andere zie je HIER.

 

 

Honda GL1800 2018

En dan is er natuurlijk de nieuwe Goldwing...

 

Honda mini DRL

De donkere periode is weer aangebroken. Zorg dat je opvalt in het verkeer!  Hiervoor kunnen wij mini DRL's plaatsen op je motorfiets.

De DRL's zijn op verschillende manieren te bevestigen. Slechts 1W verbruik, dus geen extra belasting voor uw batterij.

Contacteer ons voor meer info.

 

Honda DCT Transmission

DCT, wat is dat nu juist en hoe werkt het?  In dit filmpje wordt u wat wijzer gemaakt.

Meer uitleg nodig?  Peter en Vital zijn fervente DCT rijders en kunnen u er alles van vertellen. Vital rijdt al 7 jaar DCT en rijdt momenteel met de X-ADV, Peter rijdt ook al verschillende jaren DCT en rijdt momenteel met de  Africa Twin met DCT.

 

Honda DCT Transmission

DCT op een Africa Twin???   Jazeker!  Kijk hier wat er allemaal mogelijk is en hoe het werkt op een machine waar je ook off-road mee kan gaan.

 

Honda terugroepacties

Vanaf nu kan u zelf controleren als er een terugroepactie open staat voor uw voertuig.

Klik door naar DEZE pagina, en vul onderaan uw VIN (chassisnummer) in en klik op verzenden. U zal onmiddelijk zien als er nog een (gratis uit te voeren) terugroepactie voor uw VIN open staat.

 

E10 benzine

E10 of niet?

Alle voor de Europese markt gebouwde Honda motorfietsen, brommers en scooters vanaf 1993 zijn geschikt voor het gebruik van benzine met maximaal 10% bio-component (E10).  Bij motoren voorzien van een carburator kan E10 onder koude weersomstandigheden zorgen voor minder goede prestaties of rijeigenschappen.

HIER kan je per model controleren als je motorfiets geschikt is.

Gezien het verbruik bij E10 95 brandstof hoger zal liggen dan bij de vroegere benzine 95 brandstof, en de prijs ook wat hoger zal zijn, is het tanken van benzine 98 natuurlijk ook een optie. Is je voertuig niet compatibel, dan moet er sowieso benzine 98 getankt worden.

Nog wat extra uitleg op de site van Motornieuws.

 

Motorrijbewijs

Hoe zit het nu weer met het rijbewijs?  Vanaf welke leeftijd kan je met welke brommer of motorfiets rijden, en wat heb je dan nodig van bewijs? Deze pdf helpt je verder op weg.

 

Honda motor magazine

Het laatste Honda Motor Magazine kan je HIER lezen.

 

Facebook Honda Centrum Vanrusselt

Volg ons op Facebook voor meer en sneller nieuws.