News...

Wij houden u graag op de hoogte.

 

 

E10 brandstof voor motorfietsen

E10 of niet?

Alle voor de Europese markt gebouwde Honda motorfietsen, brommers en scooters vanaf 1993 zijn geschikt voor het gebruik van benzine met maximaal 10% bio-component (E10).  Bij motoren voorzien van een carburator kan E10 onder koude weersomstandigheden zorgen voor minder goede prestaties of rijeigenschappen.

HIER kan je per model controleren als je motorfiets geschikt is.

Gezien het verbruik bij E10 95 brandstof hoger zal liggen dan bij de vroegere benzine 95 brandstof, en de prijs ook wat hoger zal zijn, is het tanken van benzine 98 natuurlijk ook een optie. Is je voertuig niet compatibel, dan moet er sowieso benzine 98 getankt worden.

Nog wat extra uitleg op de site van Motornieuws.

 

Honda demo motorfietsen 2017

Onze demomotoren voor 2017:

  • CRF1000 DCT
  • X-ADV
  • NC750S DCT  reeds verkocht
  • CRF250 Rally
  • GLR125

 

Demo-motoren vanaf nu te koop, meer info in de winkel.

 

Honda terugroepacties

Vanaf nu kan u zelf controleren als er een terugroepactie open staat voor uw voertuig.

Klik door naar DEZE pagina, en vul onderaan uw VIN (chassisnummer) in en klik op verzenden. U zal onmiddelijk zien als er nog een (gratis uit te voeren) terugroepactie voor uw VIN open staat.

 

Honda GL1800 Recall

Airbagterugroepactie!

De wereldwijde airbagterugroepactie geldt voor meerdere autofabrikanten en houdt verband met een zeer hoog veiligheidsrisico. Om te zien of uw GL1800 motorfiets onder de terugroepactie valt klik u door naar DEZE pagina waar u aan de hand van uw VIN (chassinummer) kan controleren als deze terugroepactie voor uw GL1800 van toepassing is.

 

Honda terugroepacties

Er loopt een terugroepactie voor het vervangen van de benzinepompen van verschillende modellen. Betrokken modellen zijn o.a. de Scoopy 125, de MSX 125 en de Forza 300.
Wil je weten als jou tweewieler betrokken is, bel dan even met je chassisnummer bij de hand, dan kunnen we dit direct controleren en een afspraak maken om gratis een nieuwe benzinepomp te monteren.

Je kan tegenwoordig ook zelf controleren als er openstaande acties voor je voertuig zijn. Je kan dit HIER doen.

 

DRL voor motorfietsen

De donkere periode is weer aangebroken. Zorg dat je opvalt in het verkeer!  Hiervoor kunnen wij mini DRL's plaatsen op je motorfiets.

De DRL's zijn op verschillende manieren te bevestigen. Slechts 1W verbruik, dus geen extra belasting voor uw batterij.

Contacteer ons voor meer info.

 

 

Honda DCT Transmission

DCT, wat is dat nu juist en hoe werkt het?  In dit filmpje wordt u wat wijzer gemaakt.

Meer uitleg nodig?  Peter en Vital zijn fervente DCT rijders en kunnen u er alles van vertellen. Vital rijdt al 5 jaar DCT en heeft net de nieuwe NC750XDG in gebruik genomen, Peter rijdt ook al verschillende jaren DCT en heeft dit jaar voor de nieuwe Africa Twin met DCT gekozen.

 

Honda DCT Transmission

DCT op een Africa Twin???   Jazeker!  Kijk hier wat er allemaal mogelijk is en hoe het werkt op een machine waar je ook off-road mee kan gaan.

 

 

Motorrijbewijs

Hoe zit het nu weer met het rijbewijs?  Vanaf welke leeftijd kan je met welke brommer of motorfiets rijden, en wat heb je dan nodig van bewijs? Deze pdf helpt je verder op weg.

 

 

Honda motor magazine

Het nieuwe Honda Motor Magazine is uit, je kan het hier lezen.

 

Facebook Honda Centrum Vanrusselt

Volg ons op Facebook voor meer en sneller nieuws.